SÅDAN KØRER VI I HS6100

VI KØRER I TRE TRÆNINGSHOLD:

Team Sinne Gaz er et hold med lige dele fokus på motion og som på det sociale. Holdet kører hver mandag kl. 17.30 fra Søsportscenteret med en typisk distance på ca. 50 km. Til hver træning er der en kaptajn, som tilrettelægger og varetager træningen. Der er “alle med ud – alle med hjem” garanti på holdet

Team Sinne Gaz har en Messenger-gruppe, som alle, der ønsker det, kan blive medlem af. Her aftale træning , kaptajnsrolle med mere.

A og B holdene er til de mere rutinerede motionister. Der køres mandag, onsdag kl .17.30 og lørdage kl. 09.30 fra Søsportscenteret. Træningen varierer fra gang til gang og kan indeholde, intervaltræning, distancetræning, træning i rulleskift mm. Til hver træning er der en kaptajn, som tilrettelægger og varetager træningen. Der køres typisk i 2-2½ time svarende til godt 60 km. A-holdet kører med en gennemsnitshastighed på 30 eller over 30 km/t mens B-holdet kører med en gennemsnitshastighed på 28 til 30 km/t. Lørdage bliver der typisk kørt lidt længere ca. 3-3½ time

Se træningstider her…

ALLE UD – ALLE HJEM

Vi kører efter mottoet “alle ud – alle hjem”. Det er dog helt ok for den enkelte deltager i træningen at “køre fra”, hvis benene ikke lige er til den dag. Husk at give kaptajnen besked.

Skulle der opstå defekt, som gør, at man ikke er i stand til at cykle hjem, sikre kaptajnen at der fundet en løsning inden holdet kører videre.

MAX 15 I GRUPPEN

Af sikkerhedsmæssige grunde, må en gruppe aldrig køre ud med mere end maximalt 15 ryttere.

Er der flere end 15 ryttere i en gruppe, deles den op i to. Der deles lige over i to og udpeges en 2. kaptajn blandt de fremmødte..

VI CYKLER PÅ EGET ANSVAR

Deltagerne cykler på eget ansvar. Alle i gruppen er ansvarlige for, at der er en god stemning på hele turen.

Vær opmærksom på, hvordan du selv kører og hold øje med de nærmeste omkring dig. Kør roligt. Undgå at slingre. Hold et jævnt tråd. Når der køres tæt i en gruppe, kan en undvigemanøvre ved et hul i vejen, en sten eller lignende være årsag til uheld.

VI OVERHOLDER FÆRDSELSLOVEN

Færdselsloven skal overholdes og alle følger kaptajnens anvisninger. Husk f.eks. at give kaptajnen besked, hvis du vælger at køre fra ruten.

VI KØRER MED CYKELHJELM

Deltagerne skal anvende cykelhjelm. Det anbefales at medbringe væske, måske lidt energi i form bananer eller en energibar. Hav også altid en ekstra slange med, hvis du skulle punktere.