Generalforsamling 23. november 2021.

HS6100 indkalder hermed til ordinær generalforsamling tirsdag den 23. november 2021 kl. 19.00 på Starup Skole

Dagsorden i følge HS6100s vedtægter:

  1. Valg af dirigent
  2. Aflæggelse af bestyrelsens beretning
  3. Forelæggelse af det reviderede årsregnskab til godkendelse
  4. Behandling af forslag
  5. Fastsættelse af kontingent
  6. Valg af bestyrelsesmedlemmer
  7. Valg af revisor
  8. Eventuelt.

Forslag, der ønskes behandlet under punkt 4, skal i følge vedtægterne være formanden i hænde senest 8 dage inden generalforsamlingen. Det vil sige senest mandag den 15 november 2021.

Tilmelding:

Klubben er vært med smørrebrød samt øl og vand efter generalforsamlingen. Af hensyn til det praktiske beder vi om, at man tilmelder sig via klubbens facebookgruppe.

Drøftelse efter generalforsamlingen

HS6100 har igennem årene opbygget en solid økonomi. Bestyrelsen ønsker efter generalforsamlingen en drøftelse af og indspark til, hvordan vi bedst anvender midlerne indenfor klubbens formål om at udbrede kendskabet til cykling og give klubbens medlemmer et sundt liv igennem god motion.

Har du en konkret idé eller nogle løse tanker om, hvordan vi kan få pengene ud at arbejde til gavn for klubben, er her muligheden for at bringe det på banen til det kommende bestyrelsesarbejde.

Vel mødt!

Bestyrelsen

Vintertræning hver lørdag

Vi mødes lørdage ved Søsportcenteret kl. 09.30. Der bliver kørt MTB/Gravel og landevej. Træningen er typisk på 2-21/2 time.

Især landevejstræningen kan blive påvirket af vejrliget. Hold derfor et skarpt øje i Facebook-gruppen om der køres landevej.

Alle er velkomne

Kom til “Kort lørdag”

Det kan være svært at komme tilbage i sadlen efter sommerferien. Derfor introducerer vi “Kort lørdag” lørdag den 31. juli 2021

Vi kører sammen ud til en rundstrækning, hvor vi bruger en times tid på at køre de antal omgange man kan eller har lyst til. Bagefter kører vi fælles tilbage til vores klubhus, hvor der vil være tændt op i grillen og klubhygge ad libitum.

Alle – uanset form – kan være med. Der køres i alt ca. to timer.

Tilmelding dig kort lørdag her…

SommerCykling i juli

Følg HS6100 på Facebook

Vi har et aktivt klubmiljø i HS6100, hvor alle, der har lyst, kan byde sig til med alt fra en ekstra træningstur søndag eftermiddag til en tre dages klubtur til Harzen.

Hvis du er lidt nysgerrig på klublivet i HS6100, er du velkommen til at blive medlem på vores HS6100-facebook-gruppe.

Men pas på – der er overhængende risiko for at blive hængende.

Mandag med Team Sinne Gaz

På TEAM SINNE GAZ – eller TSGZ, som nogen kalder os – elsker vi landvejscykling. Det er cykling med vægt på motion, hygge og med “alle ud, alle hjem garanti”.

Vi kører hver mandag kl. 18.00 fra Søsportscenteret – der er også plads til dig.

WOLLEN SIE MIT NACH HARZEN?

Der bliver rig mulighed for at få luftet både cykel og tyske verber, når klubben i dagene 16 til 19 september genoptager traditionen med en klubtur til Harzen. Tanken er, at der, som vi kender det fra vores træninger, bliver mulighed for at køre på flere hold med forskellig rutelængde og hastighed. Efter træning hygger vi os sammen – noget vi faktisk er ret gode til.

Prisen forventes at blive omkring 1.500 kr. Der kommer meget mere omkring Harzen-turen. Men sæt gerne et kryds i kalenderen og prik også gerne til sidemanden/kvinden, næste gang du er til træning, og hør om han/hun ikke skal med.

Det er nu åben for tilmelding. Læs mere her

Åben for bestilling af klubtøj

Har du ikke vores flotte HS6100 klubtøj eller er det, du har, ved at være lidt slidt, så er det nu du skal slå til.

Frem til den 1. juni 2021 er det muligt at bestille. Vi sender derefter en samlet bestilling til fabrikken i Italien, som ca. 8 uger senere leverer klubtøjet til os.

Som medlem af HS6100 køber du klubtøjet til indkøbspris.

Sortiment, priser og hvordan du bestiller kan du se her

OBS: Det er kun muligt at bestille klubtøj to gange om året. Næste gang bliver i januar 2022

Stjerneløb 16. juni 2021

Stjerneløbet, der er på ca. 40 km, køres omkring Sdr. Vilstrup. Alle kan være med uanset hvilket hold, man kører på i klubben

Lidt om Stjerneløbe:

Hver deltager får ved starten udleveret en unik talkombination, der angiver rækkefølgen af de fire ruter/ben, som udgør stjernen. Man er i mål når man har gennemført alle fire “ben” i den rækkefølge, som man har fået tildelt.
(Inden løbet gives der en grundig instruktion)Efter stjerneløbet er der som altid en grillpølse og en øl/vand til alle.

VIGTIGT:

Vi kører fælles fra Starup Skole kl. 18.00 til Sdr. Vilstrup i moderat tempo. Ønsker du at køre direkte til Sdr. Vilstrup, er du velkommen til det. Så skal du være ved den Gamle Købmandsgård kl. 18.15

På grund af det praktiske omkring arrangementet, er tilmelding nødvendigt .Tilmeld dig Stjernløbet her