Stjerneløb 16. juni 2021

Stjerneløbet, der er på ca. 40 km, køres omkring Sdr. Vilstrup. Alle kan være med uanset hvilket hold, man kører på i klubben

Lidt om Stjerneløbe:

Hver deltager får ved starten udleveret en unik talkombination, der angiver rækkefølgen af de fire ruter/ben, som udgør stjernen. Man er i mål når man har gennemført alle fire “ben” i den rækkefølge, som man har fået tildelt.
(Inden løbet gives der en grundig instruktion)Efter stjerneløbet er der som altid en grillpølse og en øl/vand til alle.

VIGTIGT:

Vi kører fælles fra Starup Skole kl. 18.00 til Sdr. Vilstrup i moderat tempo. Ønsker du at køre direkte til Sdr. Vilstrup, er du velkommen til det. Så skal du være ved den Gamle Købmandsgård kl. 18.15

På grund af det praktiske omkring arrangementet, er tilmelding nødvendigt .Tilmeld dig Stjernløbet her