Resultater for weekenden, 6. og 7. maj

I weekenden blev der kørt cykelløb på to kuperede ruter lørdag og søndag i henholdsvis Ry og Hobro. Det gav et par resultater med hjem til HS6100.

 

Lørdag, Ry:

I U15-klassen viste Jonas Larsen at formen er rigtig god, da han i et felt med 24 mand tilbage, kunne spurte sig ind på en flot 11. plads, efter 34 hårde kilometer.

I B-klassen blev Jeppe Tolbøll nummer 19 efter 125 kilometer.

I D-klassen lå Carsten Boel på det helt rigtige hjul inden spurten, men blev desværre næsten kørt af vejen, og mistede derfor muligheden for at spurte med, og måtte nøjes med en plads som 24, men heldigvis uden at kysse asfalten!

 

Søndag, Hobro:

Hos U13 kørte Jens Otto Møller Rauch et flot løb og blev nummer 16.

Igen i dag viste Jonas Larsen god form i U15, da han endnu engang hentede point da han blev nummer 8 i feltetsspurt da 11 mand skulle afgøre løbet mellem sig!

I C-klassen havde vi både Michael Damm Kohberg og Christian Wilkens til start. Bedst gik det for Michael Damm Kohberg, som gennem et offensivt løb endte i forfølgergruppen til 3 udbrydere. Desvære blev de 3 ikke fanget igen, og da løbet skulle afgøres mellem forfølgerne blev Michael 8’er i spurten og 11. samlet.
Christian Wilkens lå i længe bagved i en gruppe bag Michaels, men sent i løbet blev de samlet, og Christian blev nummer 16.

Flot weekend af vores drenge (og vi ville gerne have piger med!) 🙂