Resultater fra indledningsløbet Haderslev 2017

I dag blev der kørt indledningsløb for de Syd- og Sønderjyske klubber, et løb som HS6100 var arrangør for. Løbet blev afholdt nede ved Slivsø, på en let kuperet rute, hvor vinden også havde lidt at skulle have sagt.
I A-feltet trak formand Jeppe Tolbøll det længste strå, da han efter 84,7 kilometer kunne køre solo i mål, efter en aktiv dag i udbrud. Efter 20 kilometer kørte Jeppe op til en rytter der var gået i udbrud fra starten, og de holdt sammen ind til ca. 25 kilometer til mål, hvor formanden satte sine følgesvend, og kørte solo til mål. I forfølgergruppen sad klubbens nye H40-rytter, Tom Eggers, som flot 5. plads.

I B-feltet var Haderslev repræsenteret med Mads Gram og Michael Engberg, men ingen af dem kunne blande sig i de præmiegivende Top 15, på deres 61,6 km lange rute.

I U15 viste Jonas Larsen at formen for år er rigtig god. Allerede fra start kørte Jonas væk fra sine konkurrenter, og så sig aldrig tilbage. Gennem hele løbet øgede og øgede Jonas hullet til konkurrenterne og kunne tage en stensikker solosejr!

 

I U13-klassen havde klubben Jens Otto Møller Rauch til start. Her fik Jens en rigtig flot 2. plads, da han kørte hele løbet med løbets senere vinder. Efter et godt løb, skulle det afgøres i en spurt mellem de 2 unge drenge, og her trak Jens det korteste strå, efter et flot løb.

 

RESULTATER:

Felt A:
1. Jeppe Tolbøll, HS6100
2. Tom Bøttger Frømling, Sønderborg CK
3. Henrik Kücken, Rødekro CC
4. Christoffer Tidemand, Kolding BC
5. Tom Eggers, HS6100


Felt B: 

1. Kent Jensen, Vejen BC
2. Torben Ternstrøm, Tønder ACR
3. Kim Lambæk, Vejen BC
4. Mark Eriksen, Kolding BC
5. Jørn Nielsen, Sønderborg CK
6. Kim Mikkelsen, Vejen BC
7. Poul Bentsen, Kolding BC
8. Dennis Lock, Kolding BC
9. Mathias Tang Jensen, Esbjerg CR
10. Morten Pedersen, Rødekro CC
11. Ib Jørgensen, Bov CC
12. Claus Møller, Rødekro CC
13. Søren Olsen, Vejen BC
14. Lars Jonsen, Kolding BC
15. Benny Bjerrisgaard, Rødekro CC

U15:
1. Jonas Larsen, HS6100
2. Rasmus Tækker, Sønderborg CK
3. Mathias Gram Skriver Pedersen, Tønder ACR
4. Oskar Tjørnelund Betzer, Esbjerg CR
5. Joshua Bridgens, Kolding BC

U13: 
1. Nicolai Bøttger Frømling, Sønderborg CK
2. Jens Otto Møller Rauch, HS6100

U13-piger:
1. Sofie Amalie Pedersen, Esbjerg CR

U11:
1. Oskar Koudal, Vejen BC
2. Niels Lyneborg, Sønderborg CK

Haderslev Starup CK vil gerne takke alle de frivillige hjælpere, lige fra præmiepiger, førerbiler, flagvagter, indskrivningspigerne og UCI-kommisærerne Kasper Sørensen og Christian Kynde, for et formidabelt arbejde. Uden jer ville løbet ikke været blevet kørt!